Gooi alles weg!

Oké, oké niet alles natuurlijk, maar wel alle ongebruikte en onnodige dingen die je in huis hebt en zo zonder meer weg kan doen. Des te minder je mee hoeft te verhuizen, des te minder je hoeft in te pakken, te sjouwen, uit te pakken, plek voor hoeft te vinden. Zoals je ziet allemaal voordelen van goed op te ruimen en weg te gooien.

Begin hier mee zodra je weet dat je wil gaan verhuizen!

Wees niet te voorzichtig met het wegdoen van je spullen. Een jas die je al een paar niet hebt gedragen? Doneer hem of breng hem naar de kringloopwinkel. Je allereerste theepotje waar de thee altijd zo lekker in smaakte maar nu al jaren staat te verstoffen? Weg ermee. Kijk of het nog helemaal heel is. Zo niet kan het weg gegooid worden zo ja naar de kringloop.

Wanneer je zo bezig bent met de eerste uitzoek ronde zal je zien dat je hier heel veel effect mee zal bereiken en het zal echt steeds makkelijker gaan. Begin bv met de garage/schuur dan heb je meteen een plek om alles wat weg kan (gooien of doneren) een tijdelijk plek te geven. Zo ben je het meteen kwijt uit huis.

Succes!

Zie je het niet zitten om hier zelf aan te beginnen bel me, mail me!