De meest effectieve manier om iets te doen is, het te doen (Amelia Earhart)

Thuis

 
Ik coach je zodat je

  • Niet meer hoeft te zoeken naar spullen en documenten. 
  • Overzicht over je taken en weer rust in je hoofd hebt.
  • Prioriteiten duidelijk zijn gesteld, zodat je effectief kunt werken.
  • Baas over je eigen tijd en ruimte blijft. 
Opruimen is nooit een doel op zich. Het is een middel om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren zodat je je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt.

Als organizer begeleid, adviseer en coach ik je bij het op orde brengen van je huis. Opruimen is namelijk een vaardigheid die je kan leren. Net zoals je huis opgeruimd houden.

Samen kijken wij naar oplossingen voor het zo praktisch mogelijk regelen van je huishouden. Staan je spullen op de juiste plek en zijn deze goed bereikbaar? En dat hoeft niet alleen te gaan over de ruimtes in huis, kasten, garage of tuinhuis. Ook bij het opruimen en ordenen van je recepten, foto’s of verzameling kan ik je helpen.

Ik adviseer en denk mee, maar jij beslist zelf welke spullen je wel of niet bewaart, waaraan je je geld uitgeeft, hoe je je huis wilt inrichten of aan welke zaken jij je tijd wilt besteden.

Uiteindelijk komt er een huis tevoorschijn waar spullen een vaste plek hebben, waar gemakkelijk en snel opgeruimd kan worden en waar het fijn toeven is.

Hoe verder?
Je kunt per e-mail of per telefoon contact met mij opnemen. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis om kennis te maken, je hulpvraag te bespreken en te kijken naar een gewenst eindresultaat.

Op basis van het intakegesprek ontvang je van mij een concreet voorstel en als je akkoord bent, gaan we samen aan de slag.

Mail me!   Bel 0611199040