Loslaten geeft ons vrijheid, en vrijheid is de enige voorwaarde voor geluk (Thich Nhat Hanh)

Verhuizen

DazOrganized coacht bij

  • De planning en coördinatie verzorgen.
  • Het inhuren van verhuizers.
  • Het regelen van opslag.
  • Het efficiënt in- en uitpakken.
  • Het logisch indelen en inrichten van je nieuwe woonruimte.

Verhuizen kan een hele klus zijn. Het inpakken alleen is soms al een hele klus: wat gaat wel en wat gaat niet mee, hoe pak je je spullen efficiënt in, moeten er misschien dingen in (tijdelijke) opslag? DazOrganized kan je helpen met het organiseren en plannen van de overgang naar je nieuwe woonruimte.

Ga je van een groot huis naar een kleinere woonruimte, dan is het handig om vóór het inpakken al met DazOrganized om tafel te gaan zitten. Niet alle spullen kunnen immers mee verhuizen en soms is het lastig om in je eentje te beslissen wat je wel en niet meeneemt. Ik help je met het uitzoeken, sorteren en ordenen van de spullen die je mee kunt nemen.

Maar ook als alles wél zonder problemen in je nieuwe huis past, kan het prettig zijn om DazOrganized in te schakelen. Samen kijken we dan naar een voor jou logische en praktische manier om alle spullen in je nieuwe huis op te bergen en in te richten. Als professional organizer heb ik vaak net even meer zicht op handige en slimme ruimtewinners of mooie opberg-manieren.

 

Hoe verder?
Je kunt per e-mail of per telefoon contact met mij opnemen. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis om kennis te maken, je hulpvraag te bespreken en te kijken naar een gewenst eindresultaat.

Op basis van het intakegesprek ontvang je van mij een concreet voorstel en als je akkoord bent, gaan we samen aan de slag.

Mail me!   Bel 0611199040