Er zijn van die zaken in huis die je snel vergeet schoon te maken. Deze week ga ik helpen deze plekken te ‘vinden’. Je zal zien dat de meeste items wel een poetsbeurtje kunnen gebruiken. Zie het als een micro-grote-schoonmaak :). Ik doe dat niet in een bepaalde volgorde hoor het zijn meer tips van vergeten schoonmaakklussjes…

Afstandsbedieningen
Iedereen zit aan de afstandsbediening(en) of je nu schone handen hebt, verkouden bent of niet. Het zijn grote bronnen van bacteriën. Je kunt deze heel simpel reinigen met een vochtige doek die voorzien is van een mengsel van ontsmettingsalcohol en water. En maak van dit klusje een gewoonte!

En denk ook eens aan de vergeten hoekjes van:
Lege stekkerdozen
Tv schermen
Geluidsboxen
Het oplaadgat in je telefoon
Veelal volstaat het schoonmaken met een microvezeldoekje, maar in sommige gevallen komt een stofzuiger beter van pas. Wist je dat wanneer een stekkerdoos stof vangt en je er een stekker in steekt, er kortsluiting kan ontstaan?

Zo! Morgen weer verder.

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.