Huishoudelijke apparaten

Je maakt je aanrecht iedere dag netjes schoon en zorgt dat de vaat in de vaatwasser beland maar denk je wel eens aan de apparaten die óp het aanrecht staan? Ook vaak een vergeten klusje. Dus pak die mixer eens goed aan en maak hem goed schoon. Vergeet ook niet de bodem mee te nemen!

Dan staat je koffiezetapparaat ook op de aanrecht. De koffie spettert alle kanten op dus ….. schoonmaken! Pak het goed aan haal de losse onderdelen uit het apparaat en maak die goed schoon (eventueel in de vaatwasser als dat kan). Maak de buitenkant goed schoon met een vochtige doek en droog het daarna met een droge doek netjes af. Vergeet de onderkant niet schoon te maken. Wat zal die koffie zometeen lekker smaken!!

De citruspers zal je misschien niet zo vaak gebruiken maar maak je hem iedere keer netjes schoon? Meestal niet dus ook deze even schoonmaken, de losse onderdelen in de vaatwasser en de buitenkant schoonmaken mee een vochtige doek. Vergeet de onderkant niet schoon te maken!!

Voordat je alles terugzet eerst even het aanrecht schoonmaken want onder zo’n apparaat maak je ook niet iedere dag schoon.

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.