Prullenbak

Wanneer de prullenbak vol is wordt de volle zak in de container gegooid en er een nieuwe zak ingestopt. In de meeste gevallen wordt het schoonmaken van de prullenbak zelf vergeten. De deksel en soms ook de bodem van de prullenbak zijn plekken waar vuil en restjes achter kunnen blijven. Dit zorgt voor viezigheid en stank. Iets waar je niet op zit te wachten. Neem de prullenbak één keer per week aan de binnen- en buitenkant af. Dit kun je doen met een doekje en wat lauwwarm water met een druppeltje afwasmiddel. Vergeet ook de vloer onder de prullenbak niet schoon te maken.

Onder het toilet en onderste deel van het toilet
Door het gebruik van een toiletborstel kunnen tijdens het schrobben druppels langs de zijkant van je toiletpot naar beneden sijpelen. Maar ook plassen kinderen (of mannen!) weleens iets naast de pot. En soms heb je dat met het doorspoelen er spetters uit de pot vliegen en op de grond terecht komen. Kortom, genoeg redenen om het onderste deel van de wc pot, de grond onder de wc pot en de muren (ook de muur achter het toilet) tijdens elke schoonmaakbeurt goed schoon te maken.
Ga eens op het toilet zitten (met de deksel dicht) met een poetsdoek in je hand. Zo zie je wat er eigenlijk ook nog schoongemaakt kan worden.

Zo, dat is het weer voor vandaag, lekker he stukje bij beetje is je huis blinkend schoon aan het worden!!

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.