Het zijn rare tijden. De ene ‘helft’ van het land moet thuis werken en de andere ‘helft’ moet juist alle zeilen bijzetten om al het werk gedaan te krijgen. Winkels worden leeggetrokken, schappen zijn leeg, winkelstraten zien er desolaat uit. We hebben allemaal te maken met de gevolgen van het covid-19 (corona) virus.

Om er een positieve draai aan te geven kunnen we nu ook gebruik maken van de tijd die we nu krijgen. Ik zal proberen de komende tijd jullie te voorzien van handige tips.

De tip voor vandaag is ga achter je computer zitten (het liefst met een kopje drinken en een lekker muziekje aan ;)  ) en ga aan de slag met het opruimen van je mailbox.

 • Ga eens na hoeveel nieuwsbrieven je krijgt en welke je er werkelijk van leest. Degene die je leest kan je uiteraard behouden, degene waar je nooit naar kijkt ‘unsubscribe’ die meteen. Dat scheelt een heleboel mailtjes die toch iedere keer weer je aandacht vragen.
 • Gooi oude e-mails weg en bekijk ook eens de map met ‘verstuurde e-mail’ meestal is die overvol met mailtjes die makkelijk weg gedaan kunnen worden.
 • Maak slimme mappen voor je e-mails.
 • Maak mappen bijvoorbeeld:
  – nog te beantwoorden
  – wachten op antwoord
  – bewaren
  Heb je al mappen staan? Ga die dan eens na of je alles wel moet bewaren.

Ga aan de slag om je mailbox eens lekker op te schonen, daar is het nu de tijd voor.