Nu had je de afgelopen dagen al in de schuur naar al je tuinspullen moeten zoeken en had je best wel gezien dat het er eigenlijk een rommeltje is. Tijd voor de grote schuuropruiming :).

Haal alles wat in de schuur staat eruit. Het is mooi weer dus het kan best. Terwijl je het eruit haalt kan je meteen gaan sorteren bloempotten bij bloempotten, gereedschap bij gereedschap enz. dat scheelt je straks weer een boel werk.

Bezem de schuur schoon en vergeet niet de spinnenwebben eruit te bezemen de boel is nu toch leeg ;). Bekijk je schuur goed en kijk of er herstelwerkzaamheden moeten gebeuren. Maak plaats tegen de muur voor je gereedschap/tuingereedschap hang het netjes soort bij soort op. Misschien kan je er nu wel een stevige kast inzetten om je spullen nog makkelijker en overzichtelijker in op te bergen.

Voor je alles weer in de schuur zet bekijk je nog eens goed of alles er echt wel weer terug in moet of kan er toch nog spul naar bv de kringloop en het stort? Ben je tevreden ruim dat je schuur weer netjes in. Top!! Dat ziet er weer netjes uit. Goed bezig!!

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.