Vandaag gaan we met de pannen en potten aan de slag. Heb jij ze in een lade staan of juist in een kastje? Het maakt voor het opruimen en schoonmaken helemaal niets uit. Maak de lade/kastje leeg en zet de spullen op het aanrecht of op de tafel. Je zal zien dat je lade/kastje wel een goede poetsbeurt kan gebruiken. Meestal zit het vol met zwarte strepen van de pannen. Pak een sponsje en wat schuurmiddel en ga aan de slag. Ow, ow, wat zal dat mooi gaan blinken ;).
Bekijk je pannen eens goed voor je ze terugzet. Passen alle deksels nog wel, is er een pan die je werkelijk nooit gebruikt? Zet hem in een doos weg en breng hem (als we weer naar buiten mogen) naar de kringloopwinkel (of iets dergelijks) zo help je er misschien een ander mee en jouw lade/kastje ziet er meteen een stuk overzichtelijker uit. Zet dan alle pannen weer terug, misschien wel op een nieuwe handiger plaats dan ze eerst stonden. Zo, je klus voor vandaag is weer gedaan! Of heb je de smaak te pakken en poets je nog een beetje door?

In ieder geval wens ik je succes toe en geniet vandaag ook nog van het mooie zonnige weer!

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.