De volgende tuinklus.
Dit is vast voor veel mensen een bekend gezicht. Of het nu het hout is of de stenen maar na de winter zit het vaak vol met alg/mos. Weer een hele klus om dat er af te krijgen.

Wat een hele makkelijke en niet dure manier is is de tegels en/of het hout inspuiten met natuurazijn. Doe dit als het een paar dagen zonnig is (en je niet buiten gaat zitten want de azijn ruikt natuurlijk wel naar …… azijn) Na een paar dagen zal je zien dat er al heel veel van de groene aanslag weg is. Nu kan je rustig met een hogedrukspuit (en je hoeft hem dan echt niet heel hard te zetten) de boel schoonspuiten. Succes.

Je klus voor vandaag is weer geklaard. Je kan weer je boek/muziekje pakken en letter van de zon gaan zitten genieten. Zo zie je dat met kleine stapjes ook deze tuinklus langzaam maar zeker geklaard wordt.

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.