De opvouwtechniek die Marie Kondo hanteert is dat alles zo opgevouwen gaat worden dat het uiteindelijk een rechthoek is die rechtop kan blijven staan.
Het vergt was oefening maar uiteindelijk zal je zien dat het je gaat lukken ;).
Zo kan je al je kleding, per soort, netjes in dozen, manden en/of lades opbergen.

Is jouw sokken lade ook altijd zo’n puinhoop? Telkens op zoek naar sokken óf sokjes óf maillots?
Ga dan te werk volgens de KonMari methode. Vouw alles netjes op en geef alles een eigen plek. Dus een doos voor sokken én een doos voor sokjes én een doos voor maillots. Zo hoef je nooit meer te zoeken!

Ondergoed is altijd een uitdaging om netjes te krijgen. Vouw ze volgens de KonMari methode op en geef ze een eigen plekje in een doos/lade. Zo zal je altijd het juiste item kunnen pakken.

Bij bh’s met voorgevormde cups vouw je de banden en bandjes netjes in de cup en leg ze ‘in elkaar’ in een doos. Leg ze mooi op kleur zodat je blij wordt van het aanzicht.
Bij bh’s zonder voorgevormde cups vouw je de banden en bandjes netjes naar binnen en vervolgens rol je de bh op. Ook deze leg je mooi op kleur in een doos.

Je hebt nu alles netjes in dozen (of iets dergelijk) staan. Kijk nu eens naar wat je vandaag hebt gedaan. Hoe prachtig en blij ga je hier nu van worden?

Zie je het niet zitten om hier zelf aan te beginnen bel me, mail me!