Nu zijn de besteklade aan de beurt. Meestal heb je wel een lade waar alleen het bestek in ligt, eentje waar je de pollepels en dergelijke in zit maar …… dat rommellaatje …. ja dat hebben we ook allemaal :)

Begin bij je gewone besteklade, kieper hem leeg op je aanrecht (misschien is het nodig om het allemaal eens in de vaatwasser te leggen) maak de lade goed schoon én droog en leg alles weer netjes terug. Zo dat ziet er al een stuk netter uit.

Dan gaan we naar de lade met keukengerei. Ook die koper je leeg en maak je hem goed schoon én droog. Alles wat er weer terug in gaat moet schoon zijn. Bekijk alles ook eens goed, gebruik je het nog wel? Als dat JA is dan leg je het terug is het antwoord NEE leg het dan in een doos of iets dergelijk om op een later tijdstip naar bv de kringloopwinkel te brengen. Zorg er wel voor dat je alles netjes terug legt dus soort bij soort.

Ach ja nu toch echt dat rommellaatje. Iedereen kent het ‘probleem’ maar zo’n laatje heb je ook gewoon nodig want niet alles valt nu eenmaal in een categorie. Maar ook dit laatje kieper je leeg en maak je goed schoon én droog. Bekijk dan goed de spullen die weer terug gaan. Heb je het nodig? Gebruik je het nog wel? Kan je er een ander een plezier mee doen? Kan het sowieso weggegooid worden? Als je dit allemaal hebt uitgezocht kunnen de spulletjes weer terug in de lade. Kijk, dat ziet er toch meteen een stuk overzichtelijker uit!!

Zo! Je klusje voor vandaag zit er weer op, lekker he.

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.