Vandaag de keuken. De “regels” voor de keuken die je kunnen helpen om afscheid van je spullen te nemen:
- borden, glazen, en mokken met barsten of schilfers eraf;
- potten, pannen, bakvormen die verbrand of roestig zijn;
- lelijke serveerschalen, bloemenvazen; (Lastig om weg te doen omdat je de goede gever denkt teleur te stellen? Houd de intentie en niet het product.)
- overbodig glaswerk of servies;(Hoeveel gebruik je?)
- plastic bakjes, tassen en potten; (Bewaar van alles een paar, de rest mag weg.)
- kapotte of nooit gebruikte apparaten en snufjes; (De ananas schiller, de ijsmachine,..??)
- voedsel in blik, glas of karton dat ruim over datum is. (N.B. blikken die bol staan moeten echt weg.)
Zet de spullen die je weg wilt geven in een doos apart. Breng deze naar de Kringloopwinkel of de bestemming die je ervoor hebt.
Zie je het niet zitten om hier zelf aan te beginnen bel me, mail me!