10 manieren om een Mindset organiseren te creëren, nr 9:

9. Vergelijk jezelf niet met een ander.

Het monster van de vergelijking is gewoon een saboteur ongeacht welk gebied van het leven je ook behandelt. Organiseren is niet anders.

Ik was net een artikel aan het lezen over iemands ochtend routine de trainingen, gezonde ontbijten, gelukkige kinderen en een opgeruimd huis. Eerlijk gezegd, het voelde alsof ik in the Twilight Zone was. Ik zit hier in mijn pyjama om 10.00 uur ‘s morgens dit bericht te tikken.
Mijn schema werkt goed voor mij, en ik ben er ok mee. Een volledig georkestreerde ochtend klinkt geweldig, maar op dit moment zou dat voor mij eigenlijk een hoop stress opleveren.
Het beste advies is om zaken die niet voor je werken te re-organiseren. Voor de dingen die een negatieve invloed op je hebben, laat dat los. Houd de dingen over die goed voor je werken en vergelijk jezelf niet met anderen!