Je zit nu al weken thuis te werken en je bureau begint een aardig rommeltje te worden. Je moet immers alles tegelijk doen! Je kinderen helpen met huiswerk, of je kat meer aaien want die is het niet gewend om jou de hele dag te zien. Je moet contact onderhouden met je werk, je ouders, je vrienden enz. Je hele sociale leven ligt op zijn kant en je moet er nu meer moeite voor doen om mensen te spreken. Geen wonder dat er dingen blijven liggen, dat is ook helemaal niet erg. Maar morgen is het weekeinde en wellicht is het nu de tijd om je bureau eens onder handen te nemen.

• Kijk al die post die er op je bureau ligt eens na. Is het allemaal belangrijk om te bewaren of kan er al wat weggegooid of gearchiveerd worden? De rest doe je netjes in een brievenbak/brievendoos en zet je op je bureau.
• Staan er nog kopjes, bekers, borden op je bureau ……. je snapt het al die kunnen afgewassen worden.
• Doe al je pennen in een pennenbakje, zorg dat het plakband ed netjes in een lade gezet worden.
• Kijk eens goed rond wat er nog allemaal rondslingert en opgeruimd kan worden. Zo kan je volgende week weer lekker opgeruimd aan de slag.

Zo, en nu is er tijd voor koffie/thee. Je was weer goed bezig vandaag!

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.