We gaan verder met het volgende kastje.

Je hebt vast wel een plank in de kast/ of kastje waar je voorraad bewaard. Haal die leeg en zet alles op het aanrecht/keukentafel. Maak de plank/kast schoon en voor je je producten terug zet kijk je naar de T.H.T. (Tenminste Houdbaar Tot) datum. Bekijk het blik goed, is het niet ingedeukt of beschadigd dan kan je dit makkelijk nog jaren bewaren (ook ná de THT datum). Misschien gaat de kwaliteit, kleur en geur wat achteruit maar het blijft gezond eten. Maar misschien is dit wel de tijd om ze op te maken. Zet de blikken met de oudste datum vooraan in de kast zodat je de volgende keer díe als eerste kan pakken. Heb je nu de smaak helemaal te pakken pak dan de plank daarboven ook nog mee ;)

En denk aan de tip van gisteren …….. zet je luisterboek (of een lekker muziekje) aan! ;)

Zo heb je vandaag weer een klusje gedaan waar je anders niet aan toe gekomen was. Langzaam maar zeker gaat je keuken blinken. Je bent goed bezig zo en je ziet dat het niet eens zo heel veel moeite kost!

Wil je de berichten van het blog makkelijker kunnen lezen like dan mijn FaceBook pagina KLIK hier

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.