Nu er veel mensen meer thuis moeten blijven kunnen we mooi, die lang vergeten, klusjes in huis aanpakken. Nu niet meteen in de stress schieten hoor, het is de bedoeling om dit allemaal heel rustig aan te gaan doen.

Als je iedere dag een klein beetje doet is je huis aan het eind van het jaar helemaal spic&span! Beetje bij beetje zorgt ook voor een opgeruimd en schoon huis.
Denk niet meteen aan de zolder opruimen maar begin klein. Begin op de plek waar je iedere dag bezig bent nl. de keuken.

Als je iedere dag één laatje of één kastje aanpakt zal je zien dat je er steeds meer schik in krijgt.
Begin met de keukenlades. Haal één keukenlade helemaal leeg. Maak hem schoon, misschien eerst met de stofzuiger en daarna met een natte lap, droog de lade daarna droog.
Nu kan je hem weer vullen maar niet voordat je hebt uitgezocht of de spullen die er in zaten allemaal wel nodig zijn. Als je de selectie hebt gemaakt zorg dan dat wat er weer terug in gaat ook schoon is!

Zó, je bent klaar voor vandaag!! Morgen weer een dag ;)

Je zal zien dat je er steeds meer lol in krijgt om de keuken eens lekker op te frissen. Je hebt ook eer van je werk. Belangrijk is nu wel dat je zorgt dat wat je hebt gedaan ook schoon en opgeruimd blijft!

I.v.m. met de richtlijnen van het RIVM zal ik zolang als dat nodig is geen afspraken meer maken. Ik wil je uiteraard altijd via de mail, WhatsApp, FaceTime helpen. Laat me weten wat ik voor je kan doen! Bel of mail me.