Loslaten geeft ons vrijheid, en vrijheid is de enige voorwaarde voor geluk (Thich Nhat Hanh)

Er is niet één manier om je huis cq. werkplek op orde te krijgen. De strategie die ik kies hangt af van jouw manier van leven, van je stijl en van je gewoontes. Maar er zijn wel een aantal principes die, welk systeem je ook kiest, het effect van het gekozen systeem vergroten. Als Professional Organizer zal ik NOOIT iets weggooien! Ik zal je helpen bij het organiseren, structureren en categoriseren.

De meest vervelende klusjes zijn een stuk leuker als je het samen doet. Samen gaan wij in beweging komen, het is nu tijd voor blijmakende activiteiten!!

Thuis

Kan je niets meer vinden in huis? Ligt er niets meer op zijn plek?  Is je keuken en/of je kast niet op orde en grijp je steeds mis?

Administratie

Zie je door de stapels papier je bureau niet meer? Krijg je aanmaningen maar heb je geen idee of je die factuur al eens in handen hebt gehad?

Werkplek

Is de druk op je werk zo hoog en ben je nooit klaar met je werk? Krijg je je bureau niet meer opgeruimd? krijg je alleen maar meer werk ipv meer tijd van je baas?

Verhuizing

Zie je op tegen de verhuizing omdat je geen overzicht meer hebt? Of omdat je van een groot huis naar een kleiner huis gaat verhuizen?

Na Verlies

Opruimen na het verlies van een dierbare is niet een gedachteloze oefening van weggooien, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten.

Samen neem ik met jou/jullie de stappen die nodig zijn om deze reis te kunnen maken.